puukuva Zen-tarinoita

Etusivu


Tämä sivusto on käännösmukaelma John Sulerin tekemistä ja ylläpitämistä alkuperäisistä englanninkielisistä sivuista, joihin on linkki tässä. Näillä käännösmukaelmasivuilla on John Sulerin antama hyväksyntä.

Sivuilla oleva tarinat ovat zen- ja taolaisiin kulttuureihin liittyviä. Niistä voi kuitenkin myös tämän päivän länsimainen ihminen löytää elämäntilanteisiinsa sopivia ajatuksia.

Kenties tarinat ovat vähän niinkuin peili; siellä aina näkee oman itsensä. Kaikki nämäkin tarinat voi ymmärtää hyvin monella tavalla. 

Alkuperäisillä englanninkielisillä sivuilla kunkin tarinan alla on lukijoiden kommentteja ja ajatuksia, joita he ovat lähettäneet sivun ylläpitäjälle. Nämä kommentit ja ajatukset ovat vähintään yhtä mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä, kuin itse tarinat.

Näille sivuille ei ole käännetty (vielä) yhtään alkuperäisen sivuston tarinoihin liittyviä kommentteja. Siksi pyydänkin sinua tarinoiden lukijana lähettämään minulle sähköpostilla tarinoista mieleesi tulleita ajatuksia. Lisään niitä aina väliajoin kunkin tarinan perään.

Lähetä postia osoitteeseen sähköpostiosoitekuva Voisitko mainita viestisi otsikossa myös sen tarinan otsikon, jota haluat kommentoida, kiitos? Tämä helpottaa minua ryhmittelemään postit.

Jos joskus kuitenkaan juuri sinun kommenttiasi ei sivulle ilmestykään, on tällöin kyse siitä, että jonkun muun kommentti on mielestäni tuonut esiin saman ajatuksen.

Terveisin,
Toni Honkala


Sivujen tekijät:

Zen-tarinoiden tekstit on kääntänyt FM Satu Karonen.

Sivujen ulkoasusta, ylläpidosta ja käännösten hienosäädöstä yhdessä Karosen kanssa vastaa Toni Honkala, sähköpostiosoitekuva.


30.6.2008 sähköpostiosoitekuva
Sivut näkyvät parhaiten 1024x768 resoluutiolla.